Cursus Massage

Masseren vanuit je hart

De kunst van masseren in de vingers krijgen? Start dan eens met de cursus Massage.

Een massage bevordert je gemoedstoestand, is gezond, en heeft een therapeutische werking op lichaam en geest. Hoe fijn zou het zijn om het dagelijkse leven van andere op een positieve manier te kunnen beïnvloeden?

Met de cursus Massage is dit zeker mogelijk. Stap voor stap leer je kunst van het masseren. Van klassieke technieken tot Indiase en Chinese inzichten. Alle facetten van massage komen tijdens deze cursus aan bod. Na het afronden van de cursus heb je alle kneepjes van het vak eigen gemaakt. 

Vergelijk cursussen

Masseren is coummuniceren
Tijdens de cursus Massage zul je er al snel achterkomen dat masseren een vorm van non-verbale communicatie is. Door middel van masseren leer je hoe je lichaamstaal kunt lezen. Als masseur maak je contact met de huid, spieren, weefsel en energie van die persoon. Na het afronden van de cursus Massage kent het lichaam geen geheimen meer voor jou en weet jij precies welke handelingen nodig zijn voor het beste resultaat.

Een cursus Massage kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Massage bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus Massage!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Massage? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Leer de theorie van het masseren
-Ontwikkel je massage vaardigheden
-Combineer theorie met praktijkoefeningen
-Inclusief getuischrift

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Massage hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

Laudius

€119,-

of betaal 4 x €33,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • 14 dagen gratis op proef
  • Hulpdocent mogelijk
Start vandaag nogGratis proefles »

nhbo

€229,-


  • Examen wanneer je wil
  • Gslaagd=Diploma
  • Proefhoofdstuk
  • Persoonlijke begeleiding
Start vandaag nogGratis proefles »