Cursus Nagelstyling

Wil jij alles weten over nagels en styling? Start dan met de cursus Nagelstyling.

Wist je dat er de laatste jaren een enorme toename is van nagelstylisten? De een na de andere nagelsalon wordt geopend en de vraag is enorm. Helaas zijn er ook veel stylisten en salons waar de kennis, niveau en kwaliteit zeer beperkt is. Hierdoor krijgen nagelstylisten en salons helaas een slechte naam.

Het is dan ook aan te raden om écht een degelijke cursus of opleiding te volgen zodat je aan bepaalde normen en kwaliteiten kunt voldoen. Met de cursussen die op onze pagina staan weet je in ieder geval dat je het juiste programma en ondersteuning krijg. 

Vergelijk cursussen

Nagelstyling voor eigen salon óf huis aan huis stylisten
De cursus Nagelstyling is zeer uitgebreid. Echt alle onderwerpen komen aan bod. Van de anatomie van de nagels tot de verschillende technieken (actyl, gel etc.) tot het creëren van eigen creaties en nog veel meer. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met, indien gekozen, de hulp van een privédocent of begeleider. Na het afronden van de cursus Nagelstyling ontvang je een certificaat, getuigschrift of diploma van het opleidingsinstituut. Leuk om in je salon op te hangen of als digitale variant te gebruiken voor een curriculum vitae (CV).

Een cursus Nagelstyling kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Nagelstyling bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Nagelstyling? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:
-Leer alles over nagels en styling
-Het toepassen van verschillende technieken (gel, acryl etc.)
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut
-Geschikt voor iedereen die een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Nagelstyling hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€479,-

of betaal 11 x €48,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Gratis materialenpakket
  • Gratis welkomstcadeau
  • Persoonlijke begeleiding
Start vandaag nogGratis proefles »

nhbo

€259,-

  • Examen wanneer je wil
  • Geslaagd=Diploma
  • Proefhoofdstuk
  • Persoonlijke begeleiding
Start vandaag nogGratis proefles »