Cursus Communicatie

Communiceren kun je leren

Leer om beter te communiceren. Start vandaag nog met een cursus Communicatie.

Schrijf je ‘u heeft’ of ‘u hebt’? Wat is correct: een aantal deelnemers wil of willen zich inschrijven? In vrijwel ieder beroep is het belangrijk dat je goed schriftelijk kunt communiceren. Je wilt een goede brief schrijven, een helder antwoord formuleren of een krachtige offerte opstellen.

Correct en passend taalgebruik kan een wereld van verschil maken. Het verschil tussen wel of geen klant, een tevreden of ontevreden relatie en wel of niet aangenomen worden voor een functie.
In de praktijkgerichte cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands leer je hoe je op de juiste manier schriftelijk communiceert en zakelijk schrijven.

Vergelijk cursussen

Verbeter je communicatie of help anderen met beter communiceren Veel contacten tussen bedrijven verlopen nog altijd schriftelijk. Brieven, contracten, offertes en e-mail: het valt allemaal onder schriftelijke communicatie. Om het vertrouwen van een klant of relatie te winnen en om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk dat je de juiste woorden kiest.

Een cursus Communicatie kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Communicatie bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een cursus Communicatie!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Communicatie? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Verbeter je communicatievaardigheden
-Leer hoe je de juiste, overtuigende toon treft
-Alles over hoe je de juiste inhoud van de boodschap bepaalt
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Communicatie hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€179,-

of betaal 5 x €40,90 p/m

  • Nú met 50%korting
  • Géén inschrijfgeld
  • 14 dagen gratis op proef
  • Hulpdocent mogelijk
start vandaag nogGratis proefles »

nhbo

€299,-


  • Examen wanneer je wil
  • Geslaagd=Diploma
  • Proefhoofdstuk
  • Persoonlijke begeleiding
start vandaag nogGratis proefles »