Cursus AutoCAD

Technisch tekenen op de computer

Technisch tekenen op de computer? Volg de AutoCAD cursus.

Werk je in de architectuur, civiele techniek, ruimtelijke ordening of in de bouw? Wil je leren hoe je digitaal technische of bouwkundige tekeningen maakt? De cursus AutoCAD is een praktische introductie.

AutoCAD is een technisch tekenprogramma en wordt op grote schaal gebruikt. Heb je in werk je regelmatig te maken met AutoCAD-tekenaars en wil je meer over het programma weten? Of wil je zelf technische of bouwkundige tekeningen kunnen maken? Voor een verbouwing van je huis bijvoorbeeld? Dan is de cursus AutoCAD tekenen iets voor jou!

Vergelijk cursussen

AutoCAD: technisch tekenen op de computer
De AutoCAD cursus is een praktische introductie in de wereld van AutoCAD en digitaal tekenen. Je leert stap voor stap hoe je met dit wereldwijd erkende computerprogramma tweedimensionale technische tekeningen maakt.
Na de cursus AutoCAD heb je voldoende vaardigheden om een breed scala aan tekeningen in 2D op te zetten. Deze tekeningen voldoen aan de Nederlandse standaarden voor het aanvragen van een bouwvergunning.

Een cursus AutoCAD kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus AutoCAD bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met cursus AutoCAD!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus AutoCAD? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:
-Leer werken met DWG-bestanden
-Alles over bewerkingscommando’s
-Aan de slag met annotatieve objecten en plotten (afdrukken)
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus AutoCAD hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!