Cursus Excel

Beter omgaan met Excel?
Start dan vandaag nog met de cursus Excel.

Wist je dat Excel al sinds 1985 gebruikt wordt? Excel is wereldwijd het meest gebruikte spreadsheetprogramma. Het is een standaard onderdeel van het welbekende microsoft office pakket. Grote kans dat ook jij al meer dan eens gebruik hebt gemaakt van Excel. Maar er is zoveel meer mogelijk.

Een cursus Excel kan het dagelijks leven echt een stuk verbeteren / makkelijker maken. En het is niet eens zo moeilijk als de meeste mensen denken. Een cursus Excel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Vergelijk cursussen

Excel voor beginners en gevorderden
Met de cursus Excel van NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius leer je omgaan met Excel voor zowel beginners als gevorderden. Kies je bijvoorbeeld de beginners variant, dan ga je vaak aan de slag met basisfunctionaliteiten (bewerken van tabbladen, toevoegen van grafieken, automatisch opslaan, tabellen maken etc.). Heb je de basis onder de knie? Dan kun je verder met Excel voor gevorderden waarbij je verder aan de slag gaat met bijvoorbeeld: besturingselementen, ingewikkelde formules, werken met macro’s, koppelingen met andere programma’s etc. Na het afronden van de cursus Excel ontvang je een certificaat of diploma van het opleidingsinstituut. Leuk om thuis op te hangen of als digitale variant te gebruiken voor een curriculum vitae (CV).

Een cursus Excel kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Excel bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Excel? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:
-Jezelf wegwijs maken in het meest gebruikte spreadsheet ter wereld!
-Zowel voor beginners als gevorderden
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut
-Na het volgen van de cursus kent Excel geen geheimen meer voor jou

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Excel hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!