Cursus Typen

Van 0 naar 300 aanslagen per minuut!

Wil jij je aanslagen per minuut verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Typen.

Wist je dat de meeste mensen typen met slechts 2 vingers? Let er maar eens op. Wellicht doe je het zelf ook. Over het algemeen heb je dan tussen de 100 en 180 aanslagen per minuut. Maar met de juiste cursus en oefeningen kun je dit al snel verhogen naar 200-300 aanslagen per minuut. 

De cursus Typen is uitermate geschikt voor iedereen die veel moet schrijven, sneller wil leren schrijven of zijn of haar techniek wilt verbeteren. Stapje voor stapje leer je al jouw vingers te gebruiken en zul je al snel merken dat je aanslagen per minuut op indrukwekkende wijze verbeteren. 

Vergelijk cursussen

In slechts enkele maanden blind leren typen
Vervelend hé? De hele tijd op je toetsenbord moeten kijken of je wel de juiste letters raakt. Hoe fantastisch zou het zijn als je blind én snel zou kunnen typen. 300 aanslagen per minuuut zonder fouten, gewoon op gevoel. Lijkt voor nu onmogelijk toch? Maar je zult verbaasd staan hoe snel je jouw techniek, met de cursus Typen, kunt verbeteren. 

Een cursus Typen kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Webdesign bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus Typen!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Typen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Verbeter je techniek
-Leren typen met alle 10 de vingers
-Verhoog je aanslagen per minuut van 100 naar 200 tot wel 300
-Inclusief instituutsdiploma

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Typen hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!