Cursus Webdesign

Wil jij betere en mooiere websites maken? Start vandaag nog met een cursus Webdesign.

Wat is Webdesign? Webdesign is een breed begrip en kan vaak voor verwarring zorgen. In eerste instantie is Webdesign het vormgeven van websites, de naam zegt het eigenlijk al “designen”. Maar er is echter wel een verschil tussen front-end en backend.

Bij front-end ben je meer gefocused op wat de websitebezoeker aan de voorkant ziet (uitstraling, look & feel etc.) bij backend ben je meer gericht op technische dingen die “achter” een website zitten. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een klantsysteem, betalingssystemen etc. In de cursus Webdeisgn komen beide aspecten aan bod.

Vergelijk cursussen

Webdesign voor hobby én beroep
De cursus Webdesign is uitermate geschikt voor iedereen die hobbymatig bezig is met het opzetten van websites, het onderhouden van websites en het designen van websites.  Maar ook als je al werkzaam bent als Webdesigner is deze cursus zeker een toevoeging. De cursus Webdesign begint met de basis zoals: HTML-codering, een homepage maken, aanmelden bij zoekmachines etc. Waarna de stof steeds uitdagender wordt en je langzaam verder gaat met o.a. JavaScript, CSS-stylesheets en zoekmachineoptimalisatie. 

Een cursus Webdesign kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Webdesign bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus Webdesign!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Webdesign? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:
-Alles leren over HTML-codering
-Zowel front-end als backend
-Aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, JavaScript en nog veel meer
-Inclusief getuigschrift

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Webdesign hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€159,-

of betaal 5x €35,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • 14 dagen gratis proberen
  • Hulp docent mogelijk
START VANDAAG NOGGratis proefles »

nhbo

€249,-


  • Examen wanneer je wil
  • Geslaagd=Diploma
  • Proefhoofdstuk
  • Persoonlijke begeleiding
START VANDAAG NOGGratis proefles »