Cursus Beleggen

Financiële onafhankelijkheid!

Neem jij graag risico’s? Heb jij passie voor financiën? Start dan met de cursus Beleggen!

Heb jij altijd al meer willen weten over beleggen en hoe je hier zelfstandig geld mee kunt verdienen en successen mee kunt behalen? Dan is de cursus Beleggen echt iets voor jou! 

Stap voor stap word je meegenomen in de financiële wereld. Je leert alles over beleggen, daytraden, posities, portefeuilles en nog veel meer. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de risico’s en hoe je deze tot een minimum kunt beperken. Klinkt interessant? Bekijk dan vandaag nog waar je kunt starten met de cursus Beleggen.

Vergelijk cursussen

Word jij de nieuwe Warren Buffet? 
Iedereen kan leren beleggen. Of je nu kennis hebt van de financiële markt of helemaal niet. De cursus Beleggen neemt je mee in de wereld van portefeuilles, aandelen, daytraden, turbo’s en nog veel meer. Tijdens de cursus Beleggen leer je alle terminologie, alles over de financiële markten maar ook de gevaren en risico’s die gepaard kunnen gaan met beleggen. Na het afronden van de cursus Beleggen ben je voorzien van een degelijke basis en weet jij precies wat er nodig is om je eerste financiëlen successen te behalen.

Een cursus Beleggen kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Beleggen bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Beleggen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Alles over de financiële markten
-Leer om verantwoord te beleggen
-Lees alles over de verschillende strategieën 
-Inclusief getuigschrift

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Beleggen hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€179,-

of betaal 5 x €40,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • 14 dagen gratis op proef
  • Géén inschrijfgeld
  • Hulpdocent mogelijk
start vandaag nogGratis proefles »

nhbo

€269,-


  • Diploma
  • Thuisstudie
  • 3-6 maanden
  • Persoonlijke begeleiding
start vandaag nogGratis proefles »