Cursus Life Coach

Wil jij het leven van andere verbeteren? Start dan met een cursus Life Coach

iedereen heeft vroeg of laat wel eens een stok achter de deur nodig (zoals we dat zo vaak zeggen). De ene persoon net even iets vaker dan de ander. Hoe fantastisch is het dan als jij deze “Stok achter de deur” voor iemand kunt zijn? Hem of haar helpen om het allerbeste uit zijn/haar leven te halen. Dit kan met de cursus Life Coach. Ben je enthousiast geworden en wil jij het allerbeste uit de mens halen? Start dan vandaag nog met het vergelijken van de beroepscursus Life Coach bij de verschillende aanbieders.

Vergelijk cursussen

Haal het beste uit jezelf en je cliënten

De beroepscursus Life Coach besteed veel aandacht aan omgang met je cliënten. Hoe kun je nu het allerbeste uit een ander halen? Hoe kun je iemand continue bljiven motiveren? Tijdens de cursus worden dit soort vragen uitvoerig besproken en beantwoord. Daarnaast wordt ook tijd besteed aan hoe je nu het beste je eigen praktijk kunt opzetten, hoe je Life Coach voor particulieren als ook voor bedrijven kunt toepassen. Tot slot zijn er ook meer praktische aspecten zoals: E-coacing (zeker in deze tijden van Corona) maar ook “hoeveel moet ik nu factureren?”. Al met al is de cursus Life Coach een zeer brede en zxeer waardevolle cursus voor iedereen die actief aan de slag wilt gaan als Life Coach.

Een cursus Life Coach kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Life Coach bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de scursus Life Coach!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Life Coach? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Je eigen onderneming starten als Life Coach
-Leer alles over hoe om te gaan met je cliënten
-Zowel coaching voor particulieren als ook bedrijven
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de beroepscursus Life Coach hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€379,-

of betaal 10 x €34,90 p/m

 • Nú met 50% korting
 • Géén inschrijfgeld
 • 14 dagen gratis op proef
 • Hulpdocent mogelijk
Bekijk cursusGratis proefles »

nha

€529,-

of betaal 12 x €41,50 p/m

 • Nú met 50% korting
 • Gratis 9″ tablet
 • Gratis Proefles
 • Beoordeling 4/5
Bekijk cursusGratis proefles »

nhbo

€741,-


 • Examen wanneer je wil
 • Geslaagd=Diploma
 • Proefhoofdstuk
 • Persoonlijke begeleiding
Bekijk cursusGratis proefles »

Benieuwd wat een life coach verdient? 

Het salaris van een life coach kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie, ervaring en specialisatie. Sommige life coaches werken op freelance basis en hebben daardoor een variabel inkomen, terwijl andere life coaches in dienst zijn bij een bedrijf of organisatie en een vast salaris hebben. Gemiddeld verdient een life coach een bruto maandsalaris verdienen tussen de €2.500 en €5.000.

Hoe lang duurt een opleiding tot life coach?

De lengte van een opleiding tot life coach kan variëren afhankelijk van de instelling waar je de opleiding volgt en de soort opleiding die je kiest. Sommige opleidingen tot life coach zijn korte cursussen die enkele dagen of weken duren, terwijl andere opleidingen een jaar of langer duren. Er zijn ook verschillende niveaus van opleidingen, zoals basis, intermediair of gevorderd. In Nederland zijn er opleidingen die van enkele maanden tot 2 jaar duren. Het is belangrijk om te kijken naar de opleiding die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeftes, en om te controleren of de opleiding erkend is door beroepsvereniging.

Heb je een diploma nodig om life coach te worden?


I
n Nederland is er geen specifiek diploma vereist om als life coach te werken, maar het is wel aan te raden om een erkende opleiding te volgen. Dit kan bijdragen aan jouw professionaliteit en legitimiteit als life coach en kan ook helpen om cliënten te vinden.