Cursus Voedingsleer

Wil je meer weten over gezonde voeding? Start dan met de beroepscursus Voedingsleer.

Ben jij voor je werk (of vanuit persoonlijke interesse) bezig met voeding? En wil jij jouw kennis verder uitbreiden óf andere personen in jouw omgeving helpen op het gebied van voeding? Dan is de beroepscursus Voedingsleer wellicht echt iets voor jou!
Ben je enthousiast geworden en wil jij (nog) meer weten over gezonde voeding? Start dan vandaag nog met het vergelijken van de beroepscursus Voedingsleer bij de verschillende aanbieders.

Vergelijk cursussen

Snoep verstandig eet een appel
“Snoep verstandig, eet een appel” een welbekende uitspraak waar natuurlijk een kern van waarheid in zit. Tijdens de beroepscursus Voedingsleer leer je alles over de juiste dagelijkse hoeveelheden, welke voedingsstoffen het lichaam dagelijks nodig heeft, alles over de schijf van 5 en leer je natuurlijk ook wat voeding, leeftijd en levenstijl met elkaar te maken hebben. Na het afronden van de beroepscursus mag je jezelf gerust een echte voedingsdeskundige noemen.

Een cursus Voedingsleer kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Voedingsleer bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de beroepscursus Voedingsleer!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Voedingsleer? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Alles over voedingsstoffen
-Het toepassen van de schijf van 5
-Je leert alles over voeding, leeftijd en levenstijl
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de beroepscursus Voedingsleer hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€169,-

of betaal 7 x €27,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • 14 dagen gratis op proef
  • Hulpdocent mogelijk
START VANDAAG NOGGratis proefles »

nhbo

€319,-

  • Examen wanneer je wil
  • Geslaagd=Diploma
  • Proefhoofdstuk
  • Persoonlijke begeleiding
START VANDAAG NOGGratis proefles »