Cursus BOA

Aan de slag als buitengewoon opsporingsambtenaar? Start dan met de beroepscursus BOA.

Wil jij aan de slag als Buitengewoon Opsporiingsambtenaar? Dan is de opleiding tot BOA wellicht iets voor jou! De beroepscursus BOA is erg veelzijdig en leert je alle kneepjes van het vak. Het studieprogramma bestaat uit meerdere onderdelen: rechtskennis, gespreks en benaderingstechnieken en tot slot het opmaken van een proces-verbaal. Je sluit de beroepscursus BOA af met een erkend diploma.

Ben jij nu ook enthousiast geworden? Start dan vandaag nog met het vergelijken van de beroepscursus BOA bij de verschillende aanbieders. Vraag gerust een gratis studiegids of gratis proefles aan!

Vergelijk cursussen

Buitengewoon Opsporingsambtenaar
Werken als BOA betekent dat je officieel erkend bent en een officiële bevoegdheid tot opsporing hebt. Boa’s zie je regelmatig actief op straat bijvoorbeeld als controleur (denk aan parkeren), sociaal rechercheur, milieu-inspecteur etc. Tijdens de beroepscursus BOA leer je alles m.b.t. fouilleren, rechtskennis, gespreks- en benaderingstechnieken tot aan het opmaken van een proces-verbaal. Alle facetten van het vak komen ruim aan bod. 

Een beroepscursus BOA kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de beroepscursus BOA bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de beroepscursus BOA!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met de beroepscursus BOA? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Ga aan de slag als Buitengewoon Opsporingsambtenaar
-Alles over rechtskennis, gesprekstechnieken, proces-verbaal en meer
-Leren op je eigen tempo en via jouw eigen schema
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de beroepscursus BOA hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€79,-

of betaal 4 x €22,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • Gratis proefles
  • Hulpdocent mogelijk
Bekijk studieGratis proefles »