Cursus VCA

Veiligheid boven alles!

Veilig werken in bouw of industrie? Start dan vandaag nog met de cursus VCA.

Werk je in een sector met verhoogde veiligheidsrisico’s? Bijvoorbeeld in de bouw of in de (chemische) industrie? Met de cursus Basisveiligheid (B-VCA) ben je goed voorbereid en voorkom je ongelukken op en rondom de plekken waar mensen werken.

Veilig werken is belangrijk. Werkgevers en werknemers moeten samen voorkomen dat ongelukken gebeuren of medewerkers ziek worden. In de Arbeidsomstandighedenwet staat wat werkgevers en werknemers moeten doen voor een veilige, gezonde en prettige werkplek.

Vergelijk cursussen

Start vandaag nog met de cursus VCA
Werkgevers zijn wettelijk verplicht om te zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving. Als werknemer moet je op jouw beurt je gezond verstand gebruiken en onveilige situaties vermijden. Je gebruikt bijvoorbeeld verplicht de persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) die je hebt gekregen. Is veilig werken belangrijk voor je? Bijvoorbeeld omdat je in de bouwsector of in de industrie werkt? In de cursus Basisveiligheid (B-VCA) leer je de basisregels op het gebied van veiligheid.

Een cursus VCA kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus VCA bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus VCA!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus VCA? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat

-Alles over veiligheids- en gezondheidswetgeving
-Vergroot je kennis over: risico’s, preventie en beheersmaatregelen
-Lever een positieve bijdrage aan de veiligheid op jouw werk
-Officieel erkend instituutsdiploma

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus VCA hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€79,-

of betaal 3 x €29,90 p/m

  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • Gratis 14 dagen op proef
  • Hulpdocent mogelijk
start vandaag nogGratis proefles »