Cursus Hongaars

Wil je de Hongaarse taal leren? Start dan vandaag nog met een cursus Hongaars.

Het Hongaars (magyar, magyarul, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en daarnaast de taal van de Hongaarse minderheden in de omringende landen. De taal heeft nu in totaal ongeveer 14,5 miljoen sprekers, waarvan 9,9 miljoen in Hongarije. Het is daarmee, na het Turks, de grootste taal in Europa die niet tot de Indo-Europese talen behoort. Wil jij nu ook aan de slag met de Hongaarse taal? Start dan met het vergelijken van de verschillende cursussen. Vraag gerust een gratis studiegids aan of start een gratis proefles.

Vergelijk cursussen

Hongaars leren voor beginners en gevorderden
Hongaars is een bijzondere taal en vindt haar oorsprong waarschijnlijk in Azië. Wil je een gesprek aan kunnen knopen met de zeer gastvrije ‘Magyaren’ (Hongaren)? Volg de cursus Hongaars. In 2004 trad Hongarije als lidstaat toe tot de EU. De handel met dit prachtige land raakte in een stroomversnelling en steeds meer bedrijven hebben Hongaars sprekende medewerkers nodig. Hongaars leren is dus absoluut een taalvaardigheid die goed zal staan op je CV.

Een cursus Hongaars kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Hongaars bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus Hongaars!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Hongaars? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Jezelf verstaanbaar kunnen maken in het dagelijkse leven
-Zowel voor beginners als gevorderden
-Hongaars leren op je eigen tempo en via jouw eigen schema
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Hongaars hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!