Cursus Portugees

Wil je de Portugese taal leren? Start dan vandaag nog met een cursus Portugees.

wist je dat Portugees behoort tot Romaanse wereldtalen? Samen met o.a. Nederlands, Engels, Russisch en Grieks is het Portugees onderdeel van de Indo-Europese talen die deel uitmaken van de Romaanse taalfamilie. Wereldwijd zijn er zo’n 250 mijoen sprekers. Waarvan 202 miljoen Portugees als moedertaal spreken. Portugees is de officiële taal in oa. Angola, Brazilië, Mozambique, Portugal, Equatoriaal-Guinea, Guinee-Bissau, Kaapverdië, Oost-Timor en Sao Tomé en Principe. Wil jij nu ook aan de slag met de Portugese taal? Stat dan vandaag nog met het vergelijken van de verschillende cursussen. Vraag gerust een proefles of gratis studiegids aan. 

Start vergelijken

Portugees leren voor beginners en gevorderden
Met een taalcursus Portugees sla je twee vliegen in één klap: je kunt zowel in Portugal als in Brazilië een goed gesprek aanknopen met de gastvrije bevolking. Portugal is een fantastisch vakantieland en een belangrijke handelspartner van veel Nederlandse bedrijven. De laatste jaren is de handel met Portugese bedrijven sterk toegenomen. De taal begrijpen en spreken is echt een must.

Een cursus Portugees kun je tegenwoordig overal volgen. Toch zijn er enkele aanbieders de er bovenuit springen. Volg de cursus Portugees bijvoorbeeld bij: NHA-opleidingen, NTI, Udemy of Laudius. Wat deze aanbieders uniek maakt zijn de makkelijke leerprogramma’s, aantrekkelijke prijzen, goed studiemateriaal maar bovenal honderden, zo niet duizenden, tevreden cursisten. Goed om te weten is dat alle aanbieders die getoond worden op tijdvoorstudie.nl toonaangevend zijn op het gebied van studeren op afstand. Deze organisaties hebben jarenlange ervaring, echte cursisten, echte klantbeoordelingen en garanderen de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en start vandaag nog met de cursus Portugees!

Ben je helemaal enthousiast geworden? En wil je graag starten met een cursus Portugees? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in óf bestel een proefles. Leuk om te weten is dat de meeste aanbieders tijdelijk extra kortingen hebben en verschillende welkomstcadeaus. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en profiteer tijdelijk van deze kortingen.

Kort samengevat:

-Jezelf verstaanbaar kunnen maken in het dagelijkse leven
-Zowel voor beginners als gevorderden
-Portugees leren op je eigen tempo en via jouw eigen schema
-Certificaat of diploma van het opleidingsinstituut

Start vergelijken

Bekijk aanbieders

Voor de cursus Portugees hebben wij alvast de allerbeste aanbieders voor jou geselecteerd. Maak hieronder jouw keuze en start vandaag nog!

laudius

€159,-

of betaal 5 x €35,90 p/m

  • Voor beginners
  • Nú met 50% korting
  • Géén inschrijfgeld
  • Gratis proefles
START VANDAAG NOGGratis proefles »

nhbo

€299,-


  • Voor beginners
  • Diploma
  • Thuisstudie
  • 3-6 maanden
START VANDAAG NOGGratis proefles »